Kinesiologische spiertest

Het lichaam vertelt jouw verhaal!

De echte leerschool begon na mijn opleiding. Ik zat met meer vragen dan antwoorden. Ik kan nu naalden zetten, maar hoe weet ik of het werkt? Hoe kan ik controleren dat ik ter plaatse van de klacht ook evenwicht bereik? Wat gebeurt er nu precies in het lichaam tijdens een behandeling?

Op al deze vragen kwamen antwoorden. Mijn vader leerde mij gebruik te maken van de kinesiologische spiertest. Met deze test bevestig ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor de cliënt, de verandering die plaatsgevonden heeft. Nog belangrijker dan dat, leerde hij mij ook om verder te kijken dan de lichamelijke klacht. Waar ligt de oorzaak? Kijk hier voor meer informatie hierover.

Magneetjes

Acupunctuurpunten zijn net zo goed met magneetjes als met naalden te behandelen. Deze magneetjes worden geplakt op het punt dat behandeld moet worden. Wanneer je aangeeft dat je niet met naalden behandeld wilt worden, houd ik daar zeker rekening mee. Als het niet nodig is, waarom worden er dan tóch naalden gebruikt? Het voordeel van een naald is dat hij altijd direct in het gevoel ‘raakt’.