Een nieuwe tijd

Een nieuwe tijd is aangebroken. Voor velen voelt deze nieuwe realiteit onwerkelijk. Misschien is het niet de nieuwe realiteit die zo onwerkelijk voelt, want eigenlijk was die er altijd al. Is het misschien de sluier van de schijnwerkelijkheid die gevallen is, waar we ons zo vertrouwd mee voelden, waardoor jij je nu voelt zoals jij je nu voelt?

In het “oude” leven kreeg jouw persoonlijkheid een “stempel” door de specifieke manier van jouw opvoeding en de ervaringen die jij hebt opgedaan. Daarbij is nu ook duidelijk geworden dat de media en de politiek invloed hebben (gehad) op jouw (wel)zijn, met als gevolg dat je jezelf in je volledige potentie hebt leren beperken. Je leerde saboterende mechanismen in jezelf en in je lichaam in stand te houden.

De voedings- en geneesmiddelenindustrie hadden maar 1 prioriteit en dat was geld, niet gezondheid. Een ziek lichaam is winstgevend. Een gezond(e) lichaam/levenswijze levert niks op: dus je leerde om in dat ziekmakende patroon te denken en te leven. Ons lichaam reageert op alles wat wij doen, denken en voelen. Negatieve overtuigingen die we in ons dragen en het beperken van ons vermogen tot zelfgenezing, liggen ten grondslag aan fysieke of mentale klachten. Een negatief zelfbeeld, schuld, onvermogen, angst of boosheid zijn voorbeelden van gevoelens die we vanuit ons oude leven als een rugzak met ons meedragen.

 

Nu is de tijd aangebroken om tot genezing te komen (EN VERDER!) en deze gevoelens “los te laten”. Wij zijn ons niet of weinig bewust van de kracht die we in ons dragen om onszelf te genezen.

Iets “loslaten” vind ik altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Ik vraag mij dan ook af in hoeverre je iets kan loslaten, dat zo’n groot deel van jouw leven is geworden en jou gemaakt heeft tot de mens die je nu bent. Voor mij is het meer “een plek krijgen” waardoor er rust ontstaat en juist dit is de grote kracht van acupunctuur!

 

Voor velen is dit allemaal een heftig en plotseling gebeuren. Je leven staat op de kop en je lichaam reageert precies zo. Ik zie het daarom ook als mijn taak om jou te helpen in deze overgang het nieuwe tijdperk in. Tijd om te LEVEN!

Maak nu een afspraak